Herkullinen catering kaikkiin tilaisuuksiin

O&K Catering suunnittelee ja järjestää yksityis- ja yritystilaisuuksien sekä tapahtumien pitopalvelun Turun alueella. Meiltä hoituvat niin isot kuin pienet tilaisuudet ammattitaidolla ja kokemuksella. Järjestämme cateringin omiin tai vuokraamiisi tiloihin. Suunnittelemme kanssasi tilaisuuteesi sopivan menun tai seisovan pöydän juomineen.

Catering yritystilaisuuteen

Meiltä hoituu onnistunut catering kaikkiin yrityksesi tilaisuuksiin pikkujouluista asiakastilaisuuksiin. Työskentelytapamme on osaavaa ja kustannustehokastaosaamme hyödyntää tilojasi ja siellä toimivaa kalustoa. Lisäksi meiltä hoituu mm. puutarhajuhlien ja muiden ulkoilmatapahtumien catering toiveittesi mukaan.

Catering häihin ja muihin yksityistilaisuuksiin

Suunnittelemme toiveittesi mukaisen menun tai seisovan pöydän kaikkiin yksityistilaisuuksiin. Oli kyseessä joko häät, syntymäpäiväjuhla, muistotilaisuus, ylioppilasjuhla tai karonkka, hoidamme pitopalvelun ja herkullisen ruuan ammattitaidolla ja kokemuksella.

Catering ulkoilmatapahtumaan

Olemme mukana useimmissa kaupunki- ja musiikkifestivaaleissa. Telttamme tarjoilee maistuvaa suolaista nälän yllättäessä.

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi!

Palvelemme sinua vankalla kokemuksella ja asiantuntemuksella. Kartoitamme kaikki toiveesi ja tarpeesi tilaisuutesi cateringia koskien. Kun etsit ammattitaitoista catering-palvelua juhlaasi tai tapahtumaasi, ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 2Jaa

O&K Catering / CM Café Ravattula
Reivikatu 5-7, 20540 Turku

Avoinna:
Ma–pe: klo 10–15 (lounas klo 11–14.30)

La ja su suljettu

Kakut

Tilaa lounaslistat nyt sähköpostiisi!

Liityn postituslistalle
Eroan postituslistalta
Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

O & K Catering
Reivikatu 5-7
20540 TURKU

Y-tunnus: 0609596-0
Puh: +35824690969

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

O & K Catering:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.