Herkullinen catering kaikkiin tilaisuuksiin

O&K Catering suunnittelee ja järjestää yksityis- ja yritystilaisuuksien sekä tapahtumien pitopalvelun Turun alueella. Meiltä hoituvat niin isot kuin pienet tilaisuudet ammattitaidolla ja kokemuksella. Järjestämme cateringin omiin tai vuokraamiisi tiloihin. Suunnittelemme kanssasi tilaisuuteesi sopivan menun tai seisovan pöydän juomineen.

Catering yritystilaisuuteen

Meiltä hoituu onnistunut catering kaikkiin yrityksesi tilaisuuksiin pikkujouluista asiakastilaisuuksiin. Työskentelytapamme on osaavaa ja kustannustehokastaosaamme hyödyntää tilojasi ja siellä toimivaa kalustoa. Lisäksi meiltä hoituu mm. puutarhajuhlien ja muiden ulkoilmatapahtumien catering toiveittesi mukaan.

Catering häihin ja muihin yksityistilaisuuksiin

Suunnittelemme toiveittesi mukaisen menun tai seisovan pöydän kaikkiin yksityistilaisuuksiin. Oli kyseessä joko häät, syntymäpäiväjuhla, muistotilaisuus, ylioppilasjuhla tai karonkka, hoidamme pitopalvelun ja herkullisen ruuan ammattitaidolla ja kokemuksella.

Catering ulkoilmatapahtumaan

Olemme mukana useimmissa kaupunki- ja musiikkifestivaaleissa. Telttamme tarjoilee maistuvaa suolaista nälän yllättäessä.

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi!

Palvelemme sinua vankalla kokemuksella ja asiantuntemuksella. Kartoitamme kaikki toiveesi ja tarpeesi tilaisuutesi cateringia koskien. Kun etsit ammattitaitoista catering-palvelua juhlaasi tai tapahtumaasi, ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Kerro meistä kavereillesi

O&K Catering / CM Café Ravattula
Reivikatu 5-7, 20540 Turku

Avoinna:
Ma–pe: klo 10–15 (lounas klo 11–14.30)

La ja su suljettu

Kakut

Tilaa lounaslistat nyt sähköpostiisi!

Liityn postituslistalle
Eroan postituslistalta